2014 S1 & SM2 SUPERMOTO TIMETABLE

Friday

Administrative & Technical Control all classes FIM & FIM Europe Circuit control FIM & FIM Europe Meeting with Organisers FIM & FIM Europe		11:00 - 19:00 15.00 17.00
Satur	day	
Administrative & Technical Control France National Race		08:00 - 08:30
Administrative & Technical Control all classes FIM & FIM Europe		08:30 - 09:00
Meeting with Organisers FIM & FIM Europe		9.30
Riders' Briefing all classes FIM & FIM Europe		10.00
France National Race	15 min	10:15 - 10:30
SM2 Free Practice 1	30 min	10.45 - 11:15
S1 Free Practice 1	30 min	11.25 - 11:55
France National Race Time Practice	15 min	
France National Race. Time Practice	19 111111	12.05 - 12:20
SM2 Free Practice 2	30 min	13.30 - 14:00
S1 Free Practice 2	30 min	14.10 - 14:40
SM2 Time Practice	30 min	15.30 - 16:00
S1 Time Practice	30 min	16.10 - 16:40
S1 SuperChrono (6 fastest riders from Time Practice)	10 min	16.45 - 16:55
Meeting of Race Direction		17.15
Camera on Board		17:20 - 17:40

Sunday

France National Race Warm-up	(max. 32 Riders) 15 min	10.00 - 10:15	
SM2 Warm-up	(max. 32 Riders) 20 min	10.25 - 10:45	
S1 Warm-up	(max. 32 Riders) 20 min	10.55 - 11:15	
SM2 Race 1	(max 32) Riders on the grid	12.05	
SM2 Race 1	Start of the 2 Warm - Up laps	12.12	
SM2 Race 1	Start of the Race (ca. 20 min.)	12.15	
France Natinal Race - Race 1	(max. 32 Riders) ca 15 min	12.45	
S1 Race 1	(max 32) Riders on the grid	13.50	
S1 Race 1	Start of the 2 Warm - Up laps	13.57	
S1 Race 1	Start of the Race (ca. 20 min.)	14.00	
France National Race - Race 2	(max. 32 Riders) ca 15 min	14.30	
France National Race Prize-Giving Ceremony - 1,2 and 3 of the overall - Immediately after Race 2			
SM2 Race 2	(max 32) Riders on the grid	15.20	
SM2 Race 2	Start of the 2 Warm - Up laps	15.27	
SM2 Race 2	Start of the Race (ca. 20 min.)	15.30	
SM2 Prize-Giving Ceremony - 1, 2 and 3 of the overall SM2 - Immediately after Race 2			
S1 Race 2	(max 32) Riders on the grid	16.20	
S1 Race 2	Start of the 2 Warm - Up laps	16.27	
S1 Race 2	Start of the Race (ca. 20 min.)	16.30	
S1 Prize-Giving Ceremony - 1, 2 and 3 of the overall S1 - Immediately after Race 2			
Meeting of Race D	irection	17.15	