SUPERMOTO OF NATIONS FRANCE

TIME TABLE

Friday		
Briefing with technical Stewards (with FIM Chief Techinical Steward)	12	.00
Administrative & Technical Control FIM	13:00	- 18:00
Administrative & Technical Control OPEN - S4 FRANCE	15.00	19.00
Circuit Control FIM	14	.00
Meeting with Organisers	16	.00
Transponder & Stickers collection FIM -S1oN - S1oN Junior -OPEN - S4 FRANCE	18:00	- 19:00

Saturday			
Meeting Race Direction		8:	20
Briefing		8:40	
Session with on board camera		8:45	9:00
S1oN + S1oN Junior Free Practice Group Rider 1	30 Min.	9:05	9:35
S1oN + S1oN Junior Free Practice Group Rider 2	30 Min.	9:40	10:10
S1oN + S1oN Junior Free Practice Group Rider 3	30 Min.	10:15	10:45
Futurall Tech demo	10 Min.	10:50	11:00
S1oN + S1oN Junior Time Practice Group Rider 1	30 Min.	11:05	11:35
S10N + S10N Junior Time Practice Group Rider 1	30 Min.	11:40	11:35
S10N + S10N Junior Time Practice Group Rider 3	30 Min.	12:15	12:45
BREAK			
S4 Free Practice	15 Min.	14:00	14:15
OPEN Free Practice	15 Min.	14:20	14:35
Futurall Tech demo	10 Min.	14:40	14:50
Qualifying space (annual 20 minutes of spains may 22 tooms (22 sides			
Qualifying races / approx. 20 minutes of racing - max. 32 teams / 32 riders S1oN + S1oN Junior Qualifying Races Group Rider 1			
Access Paddock to Grid Open		1/	·E0
Access Paddock to Grid CLOSES		14:58	
Warm up lap		15:06 15.13	
Start		15.13 15.15	
		15	.15
S4 Time Practice	15Min.	15.40	15.55
Qualifying races / approx. 20 minutes of racing - max. 32 teams / 32 riders			
S1oN + S1oN Junior Qualifying Races Group Rider 2			
Access Paddock to Grid Open		15	:58
Access Paddock to Grid CLOSES		16:06	
Warm up lap		16.13	
Start		16	.15
OPEN Time Practice	15 Min.	16.40	16.55
Qualifying races / approx. 20 minutes of racing - max. 32 teams / 32 riders S1oN + S1oN Junior Qualifying Races Group Rider 3			
Access Paddock to Grid Open		16	:58
Access Paddock to Grid CLOSES			:06
Warm up lap			.13
Start			.15
Meeting of Race Direction		18	:00

SUPERMOTO OF NATIONS FRANCE

TIME TABLE

	Sunday		
S4 Warm up	15 Min.	9:00	9:15
OPEN Warm up	15 Min.	9:20	9:35
Warm up SuperMoto o	of Nations + Junior / Qualified teams 1 20 Min.	9.40	10:00
8 qualified teams 1, 3, 5	5, 7, 9, 11, 13, 15 / max 24 riders		
Warm up SuperMoto o	of Nations + Junior / Qualified teams 2 20 Min.	10.05	10:25
8 qualified teams 2, 4, 6	6, 8, 10, 12, 14,16 / max 24 riders		
S4 Race 1	Start of the Race (15 min. + 2 LAPS)	10:	40
OPEN Race 1	Start of the Race (15 min. + 2 LAPS)	11:	20
Official opening cerem	ony and Teams presentation	12.	00
Futurall Tech demo		13:00	13:15
SuperMoto of Nations	+ S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 team	ns / 32 riders	
Race 1 / Rider 1 + Ride	r 2		
Access Paddock to grid	Open	13:	18
Access Paddock to Grid	d CLOSES	13:	26
Warm up lap		13.	33
Start		13.	35
64 Dana 2	Start of the Race (15 min. + 2 LAPS)		4.5
54 Kace Z		14:	15
S4 Race 2		14 :	15
54 Kace 2	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race		15
SuperMoto of Nations	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean	2	15
	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean	2	15
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 I Open	2	
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 I Open	2 ns / 32 riders 14. 14.	48 56
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 I Open	2 ns / 32 riders 14. 14. 15.	48 56 03
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 I Open	2 ns / 32 riders 14. 14.	48 56 03
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Gric Warm up lap	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 I Open	2 ns / 32 riders 14. 14. 15.	48 56 03 05
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Gric Warm up lap Start	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean r 3 I Open d CLOSES	ns / 32 riders 14. 14. 15. 15. 15. 15.	48 56 03 05
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap Start OPEN Race 2	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 I Open d CLOSES Start of the Race (15 min. + 2 LAPS) OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race	2 ns / 32 riders 14. 14. 15. 15. 15. 2	48 56 03 05
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Gric Warm up lap Start	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 I Open d CLOSES OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean	2 ns / 32 riders 14. 14. 15. 15. 15. 2	48 56 03 05
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap Start OPEN Race 2 SuperMoto of Nations Race 3 / Rider 1 + Ride	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 team r 3 I Open d CLOSES OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 team a Mapprox. 20 minutes of racing - max 16 team a Mapprox. 20 minutes of racing - max 16 team	ns / 32 riders 14. 14. 15. 15. 15. 15. 15. 15. 15. 15. 15. 15	48 56 03 05 45
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap Start OPEN Race 2 SuperMoto of Nations Race 3 / Rider 1 + Ride Access Paddock to Grid	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 Open	e 2 ms / 32 riders 14. 14. 15. 15. 22 ms / : 16.	48 56 03 05 45
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap Start OPEN Race 2 SuperMoto of Nations Race 3 / Rider 1 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 Open	ns / 32 riders 14. 14. 14. 15. 15. 15. 15. 16. 16. 16.	48 56 03 05 45 18 26
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap Start OPEN Race 2 SuperMoto of Nations Race 3 / Rider 1 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 Open	ns / 32 riders 14. 14. 14. 15. 15. 15. 15. 16. 16. 16. 16.	48 56 03 05 45 18 26 33
SuperMoto of Nations Race 2 / Rider 2 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap Start OPEN Race 2 SuperMoto of Nations Race 3 / Rider 1 + Ride Access Paddock to Grid Access Paddock to Grid Warm up lap Start	OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 OPEN- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race + S1oN Junior / Races Approx. 20 minutes of racing - max 16 tean ar 3 Open	ns / 32 riders 14. 14. 14. 15. 15. 15. 15. 16. 16. 16. 16. 16.	48 56 03 05 45 18 26 33 35